Bionik Digital – Агенция за дигитален маркетинг

Здравей! Ние сме Bionik Digital

агенция за интегриран дигитален маркетинг,
фокусиран върху резултатите

При нас няма да откриеш заучените фрази от сорта на “следвай тези 3 стъпки и ще утроиш продажбите си за месец” и т.н, които ти е писнало да виждаш от всякакви “гурута” в бизнеса. 

Нашият фокус на работа е изграждане на дългосрочна дигитална стратегия на бранда. Целта ни е да достигнем до висока възвръщаемост на ресурсите вкарани в дигитален маркетинг (ROI).

Процесът на работа ни е съвкупност от:

Кои сме ние?

Вече над 10 години ние от Bionik работим в сферата на дигиталния маркетинг. За този период ни се довериха разнообразни клиенти. С тях сме постигнали изключителни резултати от гледна точка на дигитален маркетинг, бранд разпознаваемост (brand awareness), управление на проекти и изграждане на правилна и дългосрочна стратегия за съответния бизнес.

Гордеем се със силно персонализирания си подход към всеки клиент, което ни позволява да вникнем в детайл на съответната област - B2C, B2B, B2B2C и т.н.

Работили сме с клиенти и партньори в най-различни сфери и области - B2B, B2B2C, B2C, онлайн магазини, FMSG компании, международни компании за енергиен мениджмънт и още.

Част от актуалните ни проекти ще откриеш в портфолиото ни.

Албена Топалова

Маркетинг експерт

Боби Борисов

Маркетинг експерт

Силвия Георгиева

Графичен дизайнер

Димяна Гочева

Графичен дизайнер

Виктория Николова

Social Media Marketing