Bionik Digital – Агенция за дигитален маркетинг

Запознай се с: Димяна - щипка вдъхновение, доза креативност и 3 с.л изкуство за разкош

  • Home / Новини / Запознай се с:…
Dimyana Grafichen Dizainer

Запознай се с: Димяна – щипка вдъхновение, доза креативност и 3 с.л изкуство за разкош

Здрасти! Днес ще те запознаем с Димяна. Тя е творец по душа. Или по-конкретно – графичен дизайнер.

От много малка силно я влече изкуството и всичко креативно в живота. Започва пътя си първо като художник, като главно рисува (и все още продължава) дигитални портрети и портрети на фентъзи персонажи от филми, книги, аниме и игри. След това започва да се интересува и от графичен дизайн. С малко помощ и от социалните мрежи успява да си изгради някакво име и започва да получава поръчки за дигитални рисунки и лога.

Завършва висшето си образование в Пловдивския университет със специалност “Графичен дизайн с реклама”, като едновременно с това записва и всеки онлайн курс по темата, до който може да се докопа – в SoftUni, Udemy, Domestika, YouTube, винаги има какво ново да се научи. Според Димяна колкото повече знаеш, толкова повече знаеш, че не знаеш.

Преди да завърши бакалавър работи известно време първо като стажант в дигитална агенция, а след това и в една онлайн медия. От тях със сигурност е научила много, но бяха временни опции към нещо по-хубаво, споделя тя.

Това да стане част от екипа на Bionik Digital беше както случайно, така и явно планирано от някаква висша сила (или пък съдба). Винаги е знаела, че иска да прави това, с което се занимава в момента. Представяла е развитието си след университета точно по този начин. В момента, в който кандидатсва за позицията тук, за нея други обяви не съществуваха. Казва си, че просто трябва да се получи. И се получава. И е безкрайно щастлива от този факт и от това, че всичко, което си е представяла само във въображението си, е вече реалност.

В момента дните й са изпълнени с готини предизвикателства, хвърчи креативност и вдъхновение, и никоя дизайн визия не се предава нататък без изричното одобрение на кученцето й Кари. А ние не можем да сме по-щастливи от взаимното ни случване.