Bionik Digital – Агенция за дигитален маркетинг

E-mail маркетинг

Какво представлява E-mail маркетингът?

Имейл маркетингът е сред най-подценяваните рекламни канали, които прохождащите дигитално бизнеси пренебрегват. Проведен правилно може да е сред най-силните инструменти на твоята фирма.

Особено подходящ е за задържане на настоящи клиенти, които вече са запознати с бранда и продукта/услугата. Благодарение на него те конвертират отново и отново, а всички знаем, че лоялните клиенти са най-ценни.

И най-хубавото - за имейл маркетинга не харчиш рекламен бюджет.

 

 

Основни рекламни формати и опции за таргетиране

Основният рекламен формат е таргетиран имейл, който се насочва в специализиран софтуер, с предварително изготвен персонализиран текст, спрямо потребителя, за когото е предназначен.

Мейлът може да представлява представяне на нова услуга, нов продукт или полезен блог пост, който да отведе потенциалния или настоящия клиент на сайта. Той е съчетан с криейтив оформление под формата на подходящите и въздействащи изображения с правилния call-to-action.

Опциите за таргетиране са ограничени до импортиране на контакти, които изрично са дали съгласието си да получават мейли от съответния бранд. На последващо ниво могат да се таргетират потребители, спрямо тяхното поведение след получена имейл кампания, с която са взаимодействали - може да се насочи втори мейл, към потребители, които са отворили мейла, към такива, които са отворили и са кликнали линк в него и т.н.

Какво включва услугата?

 

Още дигитални услуги

Реклама в
Google Search

Facebook Marketing

Instagram Marketing

Реклама в
Google Display