Bionik Digital – Агенция за дигитален маркетинг

Bionik Digital

  • Home / ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА…

Настоящите правила за ползване на уеб сайтовете, собственост на СОМЕВА Тренинг Партнерс ООД, се отнасят за всеки един посетител. Възможно е освен тези общи разпоредби да има и други, които задължително се упоменават на страниците на съответният уеб сайт.

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани в сайтовете на СОМЕВА Тренинг Партнерс ООД, са собственост на СОМЕВА Тренинг Партнерс ООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

СОМЕВА Тренинг Партнерс ООД не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на сайтовете на фирма като СОМЕВА Тренинг Партнерс ООД, като СОМЕВА Тренинг Партнерс ООД си запазва правото да премахва или редактира информация, която е публикувана от потребителите.

Използването на информация от сайтове на СОМЕВА Тренинг Партнерс ООД чрез RSS канал е разрешено в случай, че това не нанася вреди на СОМЕВА Тренинг Партнерс ООД и ясно бъде посочено с име на сайта и линк към него, от който е взет материала.

СОМЕВА Тренинг Партнерс ООД си запазва правото по всяко време да прекрати предоставянето на материали чрез RSS канал, без да е необходимо предварително известие.

Копиране, използване и възпроизвеждане на информация от сайтове на СОМЕВА Тренинг Партнерс ООД, без знание и съгласие от СОМЕВА Тренинг Партнерс ООД, е забранено и се преследва по законов ред.

Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

Всеки един посетител на уеб сайтовете на СОМЕВА Тренинг Партнерс ООД, коментирайки някоя статия, се съглася с Общите условия на ползване на уеб сайтовете, собственост на компанията. С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от СОМЕВА Тренинг Партнерс ООД. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до СОМЕВА Тренинг Партнерс ООД на посочените адрес или e-mail за контакти.

ЦЕНИ В САЙТА

Всички цени в сайта са БЕЗ включено ДДС. Сайта разполага със страници, в които описваме конкретни цени за наши услуги и подлежат на промяна от страна на СОМЕВА Тренинг Партнерс ООД без известяване на потребителите на сайта.

ФИРМЕНИ ДАННИ

Екипът на Дигитална агенция BIONIK специализира в интернет реклама, онлайн маркетинг, оптимизация на сайтове, изработка и поддръжка на уеб сайтове и онлайн магазини, изграждане и развитие на брандове в онлайн пространството, управление на интернет реклами и др.

СОМЕВА Тренинг Партнерс ООД (BG147036011), Бургас 8001, ул. „Любен Каравелов” 5

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ПРИ РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

OPC – Онлайн решаване на спорове

DMCA – Защита на съдържанието на сайта

KZP – Комисия за защита на потребителите

CPC – Комисия за защита на конкуренцията

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Посетете страницата с Политика за поверителност личните данни, за да се запознаете с нея.