Bionik Digital – Агенция за дигитален маркетинг

Уеб дизайн

Козметично студио
Нов Имидж

Изказваме специална благодарност на BIONIK DIGITAL!
За нас е удоволствие да работим с тези млади, креативни хора! Изключително точни, коректни, с висок професионализъм и модерно мислене!
Харесва ни хъса и смелите решения , които имат! Винаги са бързи и точни в работата си с нас! Помогнаха нашата дейност в името на красотата да докосне много наши последователи, а вече и нови клиенти!
И не само, че ще продължаваме да работим с тях, а ще им поставяме нови и нови задачи, защото сме спокойни и сигурни, че ще се справят!
Благодарим ви BIONIK DIGITAL ❤

Марияна Тодорова
Собственик и управител на
Козметично студио
"Нов Имидж"

Повече за клиента

Козметично студио “Нов Имидж” е един от най-реномираните салони за красота и естетични услуги в град Враца. Бизнес моделът им е изцяло B2C ориентиран с основен акцент върху клиента и задържането му.

Обърнаха се към нас, за да създадем за бизнеса им нов визуално издържан и up-to-date сайт. В него всички клиенти могат да видят различните видове услуги, както и най-новите предложения на студиото.

Цел на сайта

Основната цел на сайта, която трябваше да постигнем е лесно достигане до контакт (обаждане на клиента) и запазване на час.

Основно предизвикателства беше при представянето на портфолиото от услуги, така че клиентът да може бързо и лесно да избере процедура спрямо персоналните си нужди. Тъй като козметичното студио разполага с многобройни услуги, основният акцент тук беше да ги представим по възможно най-достъпен и лесен начин. 

Основни страници

Начало

Услуги

Отделни услуги

Основни акценти

Маркетинг в социалните мрежи

Зареди още

Видео съдържание

Play Video
Play Video
Play Video