Bionik Digital – Агенция за дигитален маркетинг

Уеб дизайн

Клиника
Naydenov Dental

От целия екип на Стоматологична Клиника Найденов изказваме голяма благодарност на BIONIK DIGITAL! За нас е удоволствие да работим с толкова отдадени професионалисти! Това е екип който дава всичко от себе си за постигане на поставените цели! Изключително точни, коректни, с позитивно мислене и желание за успех! Те винаги са бързи и точни в работата си с нас, с ясни и конкретни решения на всички задачи които им поставяме! За нас е удоволствие да продължим съвместната си работа с тези прекрасни хора!

Благодарим ви BIONIK DIGITAL!
д-р Мартин Найденов
Съсобственик на Naydenov Dental

Повече за клиента

Създадена през 1994г, Naydenov Dental е една от най-търсените дентални практики в гр. Враца. Д-р Валентин и д-р Мартин Найденови са орални хирурзи със солиден опит, които извършват изключително сложни манипулации.

Naydenov Dental разполага с модерна апаратура, единствена по рода си в северозападна България. С едно ходене до клиниката, пациентът може да съчетае посещение при стоматолог и перфектна диагностика благодарение на СВСТ 3D скенер и модерен рентген.

Д-р и д-р Найденов се обърнаха към нас, за да създадем първия сайт на клиниката. В него пациетите могат да видят всички услуги, които се осъществяват в клиниката и да запазят своя час за преглед или процедура.

Цел на сайта

Основните цели пред сайта бяха 2:

  • Да се представи по най-добрия начин  една от най-уважаваните клиники в региона.

 

  • Да се олекоти част от административната работа като се въведе система за онлайн записване на часове

При сайтовете на зъболекари има 2 основни проблема, които искахме да избегнем - дълги текстове с прекалено сложна медицинска информация и снимки, които не са особено лицеприятни за обикновения човек.

Подредихме текстовете в кратки блокове с полезна информация, така че пациентът да може лесно и бързо да се ориентира в информацията.

Изградихме бърза потребителска пътека, която да насочва пациентите към желаното от нас дейтсвие - запазване на час. Направихме достъпни телефоните и онлайн записването от всяка една точка на сайта.

Основни страници

Начало

Услуги

Отделни услуги

Екип

Биография

Контакти

Основни акценти