Bionik Digital – Агенция за дигитален маркетинг

Дизайн на уебсайт

Клиника за естетична и клинична дерматология
Mirabel

Повече за клиента

Клиника за естетична и клинична дерматология “Мирабел” е една от най-разпознаваемите в гр. Бургас в последните 15 години. Те представят съвременни и иновативни решения при третиране на кожно-венерическите болести, като умело съчетават класическите базови достижения на специалността с най-новите хай-тек технологии в областта на естетичната медицина, медицинската козметика и spa процедурите.

Цел на сайта

Клиниката разполагаше с доста outdated уебсайт, в който информацията беше много разпиляна и липсваше потребителска пътека.

Заехме се с цялостен редизайн и ребрандинг на сайта и клиниката. Наложихме основни цветови схеми и шрифтове за бранда. За тях създадохме и ново лого в синхрон с новата бранд идентичност.

Основната ни цел беше да структурираме по правилен и разбираем начин големите обеми от информация, които имаше в сайта. Причината е, че клиниката съчетава естетични процедури, клинична дерматология и венерология. Дейности, които имат тотално различни аудитории и клиенти.

Също така трябваше да изнесем блог статиите отделно, за да се разграничат от услугите, които предлага клиниката.

Основни страници

Начало

Естетика

Дерматология

Естетични процедури за мъже

Венерология

Естетични процедури за жени

Основни акценти

За целта направихме професионална фотосесия с помощта нa Stefan Photography. Целта ни беше да представим лекарите в положителна и малко по-разчупена визия.